El proper dissabte 29 d’octubre de 2022, a partir de les 12 hores del matí, tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de l’entitat Moviment País Rural, a l’espai Centre Major. Una bona oportunitat per conèixer i debatre sobre l’actualitat i la problemàtica del món rural.

L’Assemblea s’iniciarà amb la benvinguda de l’Alcalde d’Alcarràs, Il·lm. Sr. Jordi Janés i del President del Moviment País Rural, el Sr. Josep Maria Vila d’Abadal, que un cop finalitzada l’Assemblea atendran els mitjans per explicar i difondre les activitats i objectius del Moviment.

El Moviment País Rural està integrat per representants de ciutadans i organitzacions arrelades al món rural. País Rural és territorial i humanista. Treballa i defensa l’entorn, el medi ambient, la gent, la seva manera de viure i aposta fermament per construir un bon futur a casa nostra, requerint a l’administració pública faciliti les tasques amb una empenta nova, diferent i transformadora. Emprenedors que també mouen el país, aporten valor contribuint al desenvolupament, i també construeixen futur.

Un treball que volen que sigui el motor d’un canvi real i que això es tradueixi en noves polítiques del Govern de Catalunya. La seva proposta, una posta ferma i clara pel creixement rural sostenible.