Aquest dimecres s’ha presentat al mercat de la Concepció de Barcelona el llibre «El bosc a taula» amb una mostra de receptes de cuiners com Joan Roca i Ada Parellada. Castanyes, tòfona, bolets, espàrrecs, conill o senglar són exemples del que ens pot oferir el medi forestal.

El llibre editat per PEFC Catalunya (Program for the Endorsement of Forest Certification) recull receptes de boscos sostenibles de la mà dels 20 millors xefs per promocionar el valor gastronòmic dels productes dels boscos sostenibles i conscienciar sobre la necessitat de gestionar els boscos de forma sostenible.

L’acte de la presentació del llibre ha estat conduït per Pep Sala i ha comptat amb l’assistència de Josep Mª Vila d’Abadal, Empar Moliner, Martí Boada, Miquel Palau, Ada Parellada, Carles Gaig, Iolanda Bustos, Joan Roca, Lluc Crusellas, Rafa Martínez, i Sergi de Meià, entre d’altres. 

El programa Tot es mou de TV3 n’ha fet un reportatge que compta amb la intervenció del president de País Rural i de PEFC Catalunya, Josep Maria Vila d’Abadal.

Aquí el podeu recuperar: Tot es mou TV·3

La Vanguardia també ha publicat un article de Gerard Guerrero dedicat al llibre: Comerse el bosque para generar conciencia