Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 
 
Els dies 7, 8 i 9 d’octubre podeu gaudir de noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del nostre patrimoni cultural. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

En el marc d’aquestes jornades el diumenge 9 d’octubre, el DR. Jordi Salbanyà membre del Moviment País Rural, oferirà una conferència “La Masia Catalana:  història i realitat” al municipi de Dosrius. L’acte començarà a les 11:30h a la Masia de Can Bosc del Far i després es realitzarà una visita guiada.

Per assistir cal reserva prèvia al correu: enc@pangea.org o al tel. 937.955 (Places limitades). En aquest enllaç podeu trobar informació de totes les activitats i experiències proposades dins les jornades JEP: https://patrimoni.gencat.cat/jep2022

Les Jornades Europees de Patrimoni compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.