El passat dimecres 18 de setembre, una representació de l’Associació País Rural es va reunir amb el conseller Òscar Ordeig i Molist.

En la trobada van presentar l’entitat i van poder traslladar al conseller les principals problemàtiques del món rural. També van exposar una bateria de propostes per solucionar petites i grans qüestions que afecten a la Catalunya rural.

Per la seva banda, el conseller va assegurar diàleg i contacte permanent amb l’entitat emplaçant-nos en futures trobades. A més, va dir que “La prioritat del Govern també és la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen en el món rural. La igualtat efectiva passa per la cohesió territorial”.

La delegació de País Rural estava encapçalada per el president de l’entitat Àlex Serrahima, l’acompanyaven: Sandra Torras vicepresidenta de País Rural, representant de l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres, i responsable tècnica de la Federació d’ADF de les Gavarres. Jordi Tarradas, secretari de País Rural i Gerent de la Federació Catalana d’Associacions de Propietaris/es Forestals de Catalunya (BOSCAT). Narcís Ribes, tresorer de País Rural i gerent de l’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya (ELFOCAT). Esteve Anglada, de l’ADS BOVICAT (Associació de Defensa Sanitària del sector Boví de Catalunya). Ramon Lletjós de l’Associació de Comunitats de Regants de Catalunya (ACATCOR). Rosendo Castelló, president del Consorci Forestal de Catalunya (CFC). Josep Anglada, alcalde de Vidrà i Director del Centre de Formació Forestal Especialitzada (CFFE) de Montesquiu. Carlos Súnico, president Associació de propietaris forestals de Montserrat. Guillem Pastoret, de l’Associació de Propietaris/àries de Finques Rústiques de la Vall de Camprodon. Jaume Bartomeu, representant ADF Rurals. Josep Junyent, representant d’empresaris del món rural. Toni Serrat,  representant País Rural. Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies i Diputat a la Diputació de Girona. Jaume Prat, de la Revolta Pagesa.