Al document adjunt trobareu el Manifest en defensa del país rural de Catalunya en la què demanem al nou Govern de la Generalitat de Catalunya a què procedeixi a la immediata paralització de l’aprovació del Decret d’Estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya, iniciï el necessari diàleg, i accepti instar al Parlament de Catalunya a una revisió integral dels articles de la Llei de l’ANACAT.

En el revers del document veureu el model d’adhesió al manifest, on només caldrà el nom de l’ens i el del seu representant (i signatura), sense més complicacions.

Us demanem que tots i cadascun de vosaltres signeu el Manifest en les vostres representacions que ostenteu, i doneu tràmit a les demés que conegueu o hi tingueu entrada. El manifest no l’han de signar persones físiques o jurídiques individualment. Només associacions, Ajuntaments, EMD i altres ens locals, organitzacions, gremis, i entitats representatives, encara que siguin petites.

És molt important aconseguir el màxim d’adhesions ja que ens hi va la nostra força amb el nou Govern de la Generalitat de Catalunya.

ManifestEnDefensaDelPaisRural_PAIS_RURAL